Samen met ouders

Ouders zijn voor ons een belangrijke informatiebron. We zijn blij met actieve ouders die willen deelnemen in de oudercommissie van Blauwkapje. Zij denken mee over de ontwikkelingen in het kinderdagverblijf en adviseren ons over nieuwe mogelijkheden of verbeteringen.
Heeft u als ouder een vraag, een goed idee of bent u niet tevreden? Laat het ons weten. Meld het bij het team, loop even langs bij Caro of stuur een e-mail naar blauwkapje@kinderopvangmorgen.nl. Blauwkapje is onderdeel van Kinderopvang Morgen en volgt daarom ook het klachtenbeleid van Morgen. U vindt het klachtenbeleid ook op de website van Kinderopvang Morgen.

 

Komen we er onverhoopt niet uit met de manager/medewerkers van Blauwkapje? Neem dan contact op met de staffunctionaris kwaliteit. Wilt u meer weten over de klachtenregeling? Klik dan hier.


Blauwkapje is aangesloten bij het klachtenloket en bij de Geschillencommissie Kinderopvang. Ook houden we ons aan de Governance Code Kinderopvang, de richtlijn voor integer bestuur en toezicht.